domingo, 28 de diciembre de 2014

Comunicador en xarxa: Bibiana Ballbè


A l'assignatura de GTIC i COED, per grups, hem estat seguint durant un mes (5 de novembre fins al 5 de desembre) a un comunicador. Noslaltres vam decidir seguir a la Bibiana Ballbè, una periodista catalana especialitzada en cultura i creativitat i impulsora i dinamitzadora del sector.

El nostre treball va consistir en fer una recerca sobre les seves xarxes socials, especialment, el Twitter, el Facebook, el Instagram i el programa Caràcter.
Un cop finalitzada la recerca, després d'haver seguit els seus tweets i les seves anotacions i opinions a la xarxa, vam decidir crear un googles sites i comparti-lo amb les cinc del grup per que així poder facilitar-nos la feina i poder treballar totes a la vegada. 
Tot seguit, vam arribar a la conclusió de que és una comunicadora eficaç ja que en el seu discurs es molt clara i té una gran capacitat de síntesi. 
Davant les càmeras mostra una gran naturalitat i sap improvitzar. Domina el llenguatge verbal amb un bon control de la veu sabent fer en cada moment els silencis i les pauses. També, el no verbal: la posició del cos, la gestualitat, la mirada, la vestimenta, la actitud, el somriure, etc. 
A més, mostra el Feedback amb el públic explicant les seves vivències personals, exemples i anècdotes.

Aquí us deixo el sites: Bibiana Ballbè


No hay comentarios:

Publicar un comentario