sábado, 27 de diciembre de 2014

Book tràiler: "Jardí vora el mar" de Mercè Rodoreda

En l'assignatura de GTIC i COED, hem hagut de realitzar un Book tràiler.
El primer pas, va consitir en decidir amb els membres del grup quin llibre faríem. Al principi, va ser una mica complicat posar-nos d'acord però finalment, ens vam decidir per "Jardí vora el mar" de Mercè Rodoreda ja que la majoria l'haviem treballat al Batxillerat.
També, cal dir que ens va costar una mica pensar com ho plasmariem ja que és un llibre que a la gent jove d'avui dia, no mostra interès per aquest tipus de novel.les.
Així doncs, vam triar el personatges que consideràvem més rellevants en la novel.la i cadascuna va representar el que havia triat.
Les escenes estan gravades a la casa d'una amiga ja que vam pensar que aquell lloc seria el més adient per les característiques de la casa ja que s'adeqüen a l'escenari de la novel.la i així aconseguiriem posar al públic en situació.
A més, vam decidir que els nostres rostres es veiessin lo més just possible per aconseguir que el lector s'imagini la cara dels personatges mentre llegeix i treballi la creativitat i la imaginació, uns trets fonamentals i que avui dia s'estan perdent.

Aquí us deixo la presentació que vam fer per seguir tot el procés a l'hora d'elaborar el Book tràiler




Aquí us deixo el resultat final. Espero que us agradi!


No hay comentarios:

Publicar un comentario