miércoles, 5 de noviembre de 2014

SITES: la música dels anys 70

 La Maria, l'Aina i jo, la Núria, hem descobert el funcionament i els avantatges del programa Sites de Google. Aquest consisteix en una aplicació, com ja hem dit abans, de Google, i després es crea una nova pàgina del tema que s'escolleixi i la pots dissenyar com t'agradi. Per tal de crear una Introducció del tema escollit o una entrada nova, s'ha de clicar a Pàgina Nova (situada a la part superior dreta de la pantalla) i ja pots començar.

La nostra pàgina tracta sobre la música dels 70. Principalment, ens hem centrat en dos solistes: John Lennon i Tina Turner; i també en tres grups: The Police, ABBA i Queen.

La veritat, és que amb aquest procés de documentació i experimentació ens ha ajudat a descobrir i a culturitzar-nos més sobre la música que escoltaven els nostres pares de joves i que actualment encara perdura en els nostres dies. 

El Sites ens ha permès treballar en grup d'una manera dinàmica, cooperativa i creativa.

La nostra pàgina de Sites, com ja hem dit abans, tracta de la música dels anys 70. És per això que en la primera pàgina hem creat una petita introducció explicant el canvi que va suposar la música durant aquests anys revolucionaris per a tot el món i hem anomenat diferents músics i grups que caracteritzen aquesta època.
Seguidament, hi ha un Mapa de continguts, el qual està estructurat de manera ordenada, senzilla i clara. Primer ens trobem amb un índex amb els cantants i músics que ens trobarem a la pàgina (mapa de continguts), i després 5 diferents links que estan dedicats a cadascun dels artistes escollits com a destacats dels anys 70.

A cada pàgina hi ha una petita explicació de cada cantant o grup, parlant de la biografia (dades importants), acompanyats de vídeos de cançons i imatges, per tal de fer-ho més dinàmic.

Esperem que us agradi! Aquí us adjuntem l'accés a la nostra pàgina Sites.
Sites




No hay comentarios:

Publicar un comentario